Wetenschappelijke dag

Aanmelden

Uitnodiging Wetenschappelijke dag

Waar wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten

Het belang van gedrag voor een goede gezondheid is onmiskenbaar. Ook in de COVID-19 pandemie blijkt hoe kennis over gedrag onmisbaar is om de medische kennis goed toe te passen. Zowel op individueel als op maatschappelijk gebied. De wetenschappelijke dag op 25 september as staat in het teken van de ontmoeting tussen wetenschap en praktijk op die gebieden die tijdens de COVID-19 ervaringen belangrijk zijn en zijn geweest. Dat doen we door aan de hand van relevante thema’s wetenschappers en psychologen uit de praktijk elk een presentatie te laten verzorgen. Vervolgens gaan ze met elkaar en met het publiek in debat over wat ze van elkaar kunnen leren.

 

NIEUW: Postersessies

Nieuw op de wetenschappelijke dag zijn de Pioniersessies: Postersessies tijdens de pauzes waarin nieuwe studies uit onderzoek en praktijk zich kunnen presenteren.

Word jij de PIONIER van de LVMP voor het komend jaar? Grijp je kans en dien een abstract in voor 1 augustus 2020 en win een van LVMP prijzen. Zie voor specifieke richtlijnen dit document. Abstracts kunnen gemaild worden naar pr@lvmp.nl.

 

Platform Gezondheids- en Medische Psychologie

Tenslotte vindt het feestelijk moment plaats van de officiële start van het nationale Platform Gezondheids- en Medische Psychologie (PGMP). Een dag om niet te missen!

 

Datum  : 25 september 2020
Locatie : Hotel De Buunderkamp, Wolfheze